16 Δεκ 2008

Λίστα συμβατότητας AVCHD

Έχουμε δοκιμάσει στα εργαστήρια του HiTECH τα περισσότερα Blu-Ray Player της αγοράς. Από όσα δοκιμάσαμε, βρήκαμε όλα τα μοντέλα των εταιρειών Pioneer, Sony και Samsung να είναι συμβατά με δισκάκια AVCHD. Τα Player της Panasonic είναι συμβατά μόνο με AVCHD DVDR, (δηλαδή δεν παίζουν τα "πρεσσαριστά" δισκάκια AVCHD), οπότε για να παίξει η πλευρά AVCHD των SUPER DEMO πρέπει να την αντιγράψετε (με Disk Copy) σε DVDR. Δεν υποστηρίζουν AVCHD τα Blu-Ray Player της Denon και της Philips.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

το δισκακι σας ΗD SUPER DEMO 1 ΔΕΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΤΑΙ στο sony Playstation 3σε 1080p.
γιατι ???

HiTECH είπε...

Παρατηρήσαμε ότι κάποια μοντέλα PS3, με συγκεκριμένα Firmware δεν παίζουν δισκάκια AVCHD διπλής όψης, όπως είναι τo HD Super Demo. Η λύση είναι να αντιγράψετε (με Disk Copy) την πλευρά AVCHD του HD Super Demo σε δισκάκι DVDR. Εάν θέλετε, επικοινωνήστε με το HiTECH για να σας στείλουμε εμείς ένα.

forest είπε...

αγορασα και εγο σημερα το home theater design για να δοκιμασω το demo αλλα δεν παιζει οταν λετε disc copy τι εννοειται αφου βγαζει μηνυμα invalid disc πως θα γινει το copy μεσα απο το ps3 η στο PC?στο PS3 παιζει κανονικα την πλευρα του dvd

ahgrhdbl είπε...

Εχω πάρει και εγώ τα δύο HD Super Demos και δεν παίζουν στο PS3. Μόνο η πλευρά DVD παίζει. Με ποιο τηλέφωνο πρέπει να επικοινωνήσουμε;
Ευχαριστώ

HiTECH είπε...

Το Dick Copy θα το κάνετε στον υπολογιστή, με το πρόγραμμα εγγραφής CD/DVD που χρησιμοποιείτε. Εάν δεν χρησιμοποιείτε κανένα, σας προτείνουμε το δωρεάν ImageBurn, (http://www.imgburn.com/index.php?act=download). Το τηλέφωνο της γραμματείας του HiTECH είναι 210.60.70.100.

Ανώνυμος είπε...

Αντέγραψα το Super Demo 2 σε DVD+R αλλα και πάλι δεν παίζει στο PS3 ή στο Vaio...

HiTECH είπε...

Μάλλον κάποιο λάθος κάνατε κατά την αντιγραφή. Όπως αναφέρουμε και σε προηγούμενο post, πρέπει να κάνετε Disc Copy και όχι απλό copy. Όσο αφορά στην αναπαραγωγή στο Vaio, επειδή τα Super HD Demo είναι κωδικοποιημένα σε AVCHD, πρέπει το Vaio να διαθέτει την απαιτούμενη ισχύ για να αποκωδικοποιήσει το AVC, διαφορετικά παίζει με διακοπές στην κίνηση, ή δεν παίζει καθόλου. Σε ένα σύγχρονο Vaio τα Super HD Demo (πρωτότυπο ή αντίγραφα) παίζουν χωρίς πρόβλημα.

gatitsis είπε...

Αντι να εφαρμοστουν απο τους κατασκευαστες καποια standards στα consumer electronics για να κανουν την ζωη του καταναλωτη ευκολη πρεπει καθε φορα οι πελατες τους (δηλ.εμεις)να κανουν διαφορα "φακιρικα"για να δουν ασπρη μερα!Ελεος!